NEPROPÁSNĚTE! Sleva 20 % na všechny produkty Voxx s kódem: VOXX20

Červnové akce s Den Braven

Nákup produktů značky Den Braven je v červnu spojen s atraktivními akcemi, které přinášejí mnoho výhod pro zákazníky. Využijte těchto nabídek a získejte zdarma různé dárky, které oceníte při každodenním používání.

První akce se týká nákupu bazénové chemie Cranit. Při nákupu za 5000 Kč bez DPH získáte jako dárek chladící tašku. Ideální pro osvěžení během letních dní u bazénu.

Další akce se zaměřuje na vybrané akrylové tmely a silikony. Při nákupu za 5000 Kč bez DPH získáte zdarma tričko MAMUT Vesmír. A to není vše! Při koupi 24 ks jednoho typu z vybraných produktů získáte navíc aplikační pistoli zdarma. Perfektní kombinace pro profesionální výsledky.

Poslední akce se týká lepidla Mamut Glue FLEXI S2. Za nákup 1 ks získáte zdarma hloubkovou penetraci NANO 1l. Za nákup 3 ks získáte tričko MAMUT. Za nákup 5 ks dostanete 1x Mamut Glue FLEXI S2 navíc zdarma. A při nákupu 7 ks si odnesete praktické montérky s laclem MAMUT. Výběr je čistě na vás a dárky si můžete libovolně kombinovat!

Všechny akce platí do konce června 2023. Abyste se podrobně seznámili s nabídkou, máme pro vás připravené letáky, které si můžete prohlédnout níže. Nechte se inspirovat a využijte těchto skvělých akcí při nákupu produktů Den Braven.

Červnová akce 2023 - Bazénová chemie Cranit

Červnová akce 2023 - Akrylové tmely a silikony

Červnová akce 2023 - Akrylové tmely a silikony 2

Červnová akce 2023 - Mamut Glue FLEXI S2

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.